LNKC logotipas

Dainų diena 2018
VASAROS AKADEMIJA 2010


VASAROS AKADEMIJA 2010

DĖKOJAME VISIEMS VASAROS AKADEMIJOS DALYVIAMS IR LEKTORIAMS!!!
LAUKSIME JŪSŲ KITAIS METAIS!
















Norėdami gauti daugiau informacijos teiraukitės tel: (8-5) 261 09 96, arba el. paštu: donatas.zakaras@gmail.com 




PAGRINDINIAI KURSŲ LEKTORIAI

Mark Anthony Carpio (Filipinai) – „Philipine madrigal singers“ vadovas. Jis vienintelis choro vadovas su savo vadovaujamais kolektyvais net du kartus laimėjęs prestižiškiausią prizą European Grand Prix for choral singing. 2009 m. M. A. Carpio kartu su jo vadovaujamais Philipine madrigal singers Paryžiuje gavo UNESCO Taikos artisto vardą ir teisę skleisti UNESCO taikos ir tarpusavio supratimo žinią tarp Pietryčių Azijos ir viso pasaulio žmonių. Šiuo metu dėstytojauja chorinio ansamblio fakultete UP Muzikos koledže. Jis skaitys lekcijų ciklą „Pietryčių Azijos choro dainavimo tradicijos, vokalo formavimo specifika ir problematika, judesio ir dainavimo vienu metu ypatumai bei metodikos".


Albinas Petrauskas (Lietuva). LMTA profesorius. Chorų ir jaunųjų dirigentų rėmimo fondo „Polihimnija“ vadovas, Mišraus choro „Leliumai“ vadovas. Jaunimo mišrių chorų konkurso „Dainuok ir keliauk“ organizatorius. Skaitys lekcijų ciklą „Jaunimo mišrių chorų veikla ir galimybės Lietuvoje bei užsienyje,problematika, metodinės bei organizacinės ypatybės. Jaunimo mišrių chorų skatinimo programa ir konkursas „Dainuok ir keliauk“.

Vytautas Miškinis (Lietuva). LMTA profesorius. Berniukų choro „Ąžuoliukas“vadovas. LCHS prezidentas. Kvalifikacijos kėlimo kursų VASAROS AKADEMIJA moderatorius. Skaitys lekcijų ciklą „Pasaulio choriniai forumai, naujausios choro muzikos tendencijos, vaizdinės medžiagos iš svarbiausių pasaulio choro muzikos renginių peržiūra ir analizė, supažindinimas su ateinančių Moksleivių ir Dainų švenčių metmenimis ir programomis“. Praves naujų kūrinių chorams pristatymą.