LNKC logotipas

Dainų diena 2018
Naujienos
Liaudies instrumentų mokytojų ir kolektyvų vadovų kūrybinė laboratorija kviečia į Palangą.
2019-05-21

 

Birželio 25–27 d. Palangos Stasio Vainiūno meno mokykloje vyks vasaros seminaras liaudies instrumentų mokytojams ir kolektyvų vadovams, kuriame dalyvauti norą jau pareiškė būrys Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Liaudies instrumentų katedros studentų, vyresniųjų klasių moksleivių, pavienių kolektyvų dalyvių ir vadovų bei mokytojų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių apskrities.

Seminaro dalyvių laukia patraukli ir intensyvi programa: vyks jungtinio pedagogų liaudies instrumentų orkestro, kanklininkių ir tradicinių kanklių ansamblio repeticijos, praktikumuose savo patirtimi dalysis žymiausi šalies pedagogai ir kolektyvų vadovai. Konferencijoje „Nuolatinis liaudies instrumentinės muzikos žanro tobulinimas: patirtys ir idėjos“ bus analizuojamos nuolatinio tobulinimo principų pritaikymo švietimo ir kultūros įstaigų kolektyvų vadovams galimybės. Vyks vieša diskusija ir klausimų–atsakymų sesija. Kasdien skambės koncertai Palangos miesto koncertinėse erdvėse.

Kviečiame aktyviai dalyvauti ir ne tik pasimėgauti Baltijos jūra, bet ir praturtinti savo kompetencijas vasaros liaudies instrumentų mokytojų ir kolektyvų vadovų kūrybinėje laboratorijoje!

PROGRAMA